FES-TE SOCI
loading

Qui som

ègora és una entitat amb vocació de servei públic que gestiona instal·lacions esportives amb l’objectiu principal de fomentar un estil de vida actiu i saludable per a tothom amb més de...
0
anys d'experiència
0
professionals de l'exercici
físic i l'esport
0 m2
d'instal·lacions esportives
0
persones
abonades
0
persones
usuàries

Som una entitat ubicada a Catalunya especialitzada en el disseny, la construcció i la gestió integral de centres esportius públics.

L’organització compta amb un equip interdisciplinar de professionals en totes les àrees en les que presta serveis destacant, sobretot, la figura de professionals de l’esport graduats en ciències de l’activitat física i l’esport.

Sumem més de 25 anys d’experiència en la gestió integral d’instal·lacions esportives i estem especialitzats en la gestió d’equipaments esportius municipals en règim de concessió administrativa on desenvolupem la pràctica totalitat de la nostra activitat professional i empresarial.

Durant tots aquests anys d’experiència ègora | CENTRES ESPORTIUS MUNICIPALS ha desenvolupat un elevat grau de coneixement en la gestió de centres esportius púbics que, sumat al seu compromís i a una marcada vocació de servei públic, són una garantia de professionalitat, qualitat i satisfacció en les persones usuàries dels Centres que gestiona.

ègora | CENTRES ESPORTIUS MUNICIPALS gestiona, en l’actualitat, vuit centres esportius municipals en règim de concessió administrativa i assessora a diversos Ajuntaments i entitats privades. Aquests centres esportius municipals estan distribuïts a les comarques del Barcelonés (3), Vallès Oriental (2), Vallès Occidental (1) i Osona (2).

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.